Zo wordt die luxewagen de jouwe!

Elke autofanaat droomt ervan. Een luxeauto op je oprit, waar je het land in stijl mee kan doorkruisen. Veel autofans denken onterecht dat het bij een droom zal blijven, en dat die Porsche of Land Rover nooit van hen zal zijn. Gelukkig weet jij beter! Zo’n fancy auto kan ook van jou zijn, je moet gewoon weten hoe je het moet aanpakken!

Nieuw, tweedehands of stockwagen?

Wanneer je een auto koopt, heb je verschillende opties. Ofwel koop je een spiksplinternieuwe Land Rover aan en betaal je daar vaak een hoge prijs voor. De voordelen hiervan zijn dat je een auto bestelt die aan al jouw wensen voldoet. Je bespreekt met de autoverkoper het merk, het type en de kleur van de wagen die je wenst te kopen. Vervolgens overloop je alle mogelijke opties en geef je door van welke opties je gebruik wil maken. Je hele verlanglijst wordt doorgegeven aan de autofabrikant en in het beste geval kan je enkele maanden later je auto ophalen bij je garagehouder. Hier lees je dan ook meteen het grote nadeel van een nieuwe auto; het duurt soms meerdere maanden voor je er de baan mee op kan. Als je graag meteen een andere wagen wil, zonder wachttijd, dan kan je ervoor kiezen om een tweedehands auto of een stockwagen aan te kopen. Deze wagens zijn al gemaakt en staan klaar om weg te rijden. Vaak zijn ze nog in prima staat, zeker als het op stockwagens aankomt. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw en hebben vaak amper kilometers op de teller staan. Tweedehands auto’s en stockwagens zijn (veel) goedkoper dan een nieuwe wagen… en daar komt de aap uit de mouw!

Luxewagen aankopen aan een verminderde prijs

Als je verzot bent op luxewagens en graag met bijvoorbeeld een Jaguar F-type of een Land Rover wil rond cruisen, maar niet het budget hebt om een nieuw exemplaar aan te kopen, kan je een kijkje nemen in het aanbod van tweedehands auto’s en stockwagens. Je vindt hier duurdere modellen van auto’s terug aan heel redelijke prijzen. En zo kan die luxewagen ook de jouwe worden! Het aanbod is ruim en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan een auto kiezen op basis van kleur, brandstof, aantal kilometers op de teller, verbruik, enzovoort. Als je niet meteen vindt waar je naar op zoek bent, kan je gebruik maken van de car agent. Je kan aan hem of haar je wensen doorgeven en dan gaat hij of zij op zoek naar de wagen die aan al jouw wensen voldoet. Wanneer je dan een auto hebt gezien die je graag zou willen kopen, kan je er een proefrit mee aanvragen. Zo weet je meteen of hij even fijn rijdt als hij eruit ziet.

Author

admin@hemeyla.nl