Zo rijd jij rond met een gloednieuwe auto zonder dat je bankrekening in het rood staat

Een wagen aankopen neemt altijd een heel grote hap uit je budget. Dit houdt je misschien tegen om een eigen wagen aan te schaffen. Dat is jammer, en eigenlijk ook helemaal niet nodig. Je kan namelijk ook met een splinternieuwe wagen rondrijden zonder dat je dit veel geld kost. Hoe je dat doet, lees je hier!

Nieuwe wagen aan een beperkt budget

Door gebruik te maken van private lease kan je een wagen als het ware huren. Je moet dus niet eerst een grote smak geld op tafel leggen voor je je wagen mee naar huis kan nemen. Bij private lease huur je je wagen en betaal je maandelijks een vast bedrag af. Buiten je tankkosten en eventuele boetes weet je dus exact hoeveel geld je maandelijks aan je auto zal besteden. Dat kan financieel een hele geruststelling zijn! Omdat je je wagen minimaal 24 en maximaal 50 maanden leaset, rijd je altijd rond met een nieuwe wagen die in perfecte staat verkeert.

Wat zit er allemaal in je pakket?

Wanneer je kiest voor privé leasing, krijg je maandelijks een vast pakket aan voordelen. In dit pakket zit het gebruik van je gloednieuwe wagen, zomer- en winterbanden die vervangen worden bij slijtage, een omnium verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid, Europese pechverhelping, rechtsbijstand, alle herstellingen, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting. Bovendien kies je samen met je makelaar een auto die bij jou en je budget past. De prijs van dit pakket hangt af van de wagen die je gekozen hebt, de looptijd van je overeenkomst, het aantal kilometers dat je wil rijden en de leeftijd van de gebruikelijke chauffeur.

Wie regelt dit allemaal?

Wanneer je gebruik wil maken van privé leasing, kan je beroep doen op een uniek netwerk van verzekeringsmakelaars. Dat maakt alles erg handig. Niet alleen heb je zo een vast aanspreekpersoon gedurende je hele leasingtraject, maar je makelaar is ook een bondgenoot bij het zoeken en bestellen van jouw ideale wagen. Bovendien brengt je makelaar al het papierwerk en je verzekering in orde.

Stap voor stap

Ben je klaar voor je eigen spiksplinternieuwe wagen? De eerste stap die je moet nemen is het ruime aanbod aan leasing wagens bekijken en kiezen naar welke auto jouw voorkeur uitgaat. Als je de auto van je dromen niet in het aanbod ziet staan, kan je via je makelaar op zoek gaan naar een andere wagen die wel aan je verwachtingen voldoet. Vervolgens contacteer je een private lease expert. Hij of zij beschikt over alle kennis en expertise die nodig is om je verzekering en je contract in orde te maken. Vervolgens stel je met je makelaar je ideale wagen samen en bekijk je offertes. Wanneer alles naar wens is, hoef jij alleen nog je handtekening te zetten en plaats te nemen in je droomauto!

Author

admin@hemeyla.nl